Zij maakt mij intens gelukkig!

Zij maakt mij intens gelukkig! Ik had het al eerder op mijn Facebook geplaatst en in mijn geval creëer ik dan een verwarrend effect. Sommige vrienden zullen vragen of ik een nieuwe vriendin heb en mijn vent achter gelaten heb waar andere zullen denken dat ik naast mijn relatie snoep maar niets van dat alles is waar.

Trotse tante

Dit meisje zal mij altijd gelukkig maken en ik zal altijd voor haar klaar staan. Ze zal me altijd aan het lachen kunnen maken en zal met haar huilen wanneer ze verdriet heeft. Als ik naar haar kijk kan ik alleen maar lachen, kijkend in haar ogen.

Ja lieve lezers het is namelijk zo ik ben tante geworden! En wat geniet ik hier van. Ik was al langer tante van het nichtje en de neefjes van mijn vriend maar nu dan van mijn eigen broer. En eerlijk is eerlijk dat voelt toch anders.

image

Helaas woont mijn broer niet om de hoek, wat voor het jonge gezin misschien maar beter is want anders stond ik iedere dag op de stoep, maar ik reed natuurlijk meteen wanneer ik kon richting het ziekenhuis. Mijn schoonzus lag alleen op een kamer wat voor haar heel prettig was. Trotse ouders trof ik aan toen ik de deur open deed. Lieve Lise, ja zo heet ze, lag bij mama te slapen. Het eerste wat ik zei ‘ow wat is ze mooi!’ En Lise is ook mooi. Soms zie je van die baby’s en dan zijn ze ‘lief’ of ‘schattig’, maar Lise is mooi heel mooi.

drie weken later was ik weer in de gelegenheid om samen met vriendlief ze thuis op te zoeken. Een gezellige avond waarbij ik lieve Lise in bad mocht doen, wat heb ik daar toch van genoten. Oprecht een trotse tante. Later in die week stuurde ik mijn broer dat ik toch gelijk had wat betreft het feit dat ze op mij leek en stuurde hem een baby foto van mij. Hij vertelde ‘Niet alleen qua uiterlijk want ze slaapt niet voor 02:00 uur maar slaapt wel lekker uit!’ Ik moest hier natuurlijk meteen om grinniken.

De vergelijking

Buiten dat ik volop geniet van mijn nichtje, is het ook volop genieten van mijn broer want die is apetrots natuurlijk. Zowel mijn broer als zijn vrouw zijn twee trotse ouders.

Nu worden we dagelijks op de hoogte gehouden met foto’s en is het wachten tot ik weer tijd heb om mijn lieve nichtje weer op te zoeken.

-x-
Marit