Winactie: Verras jouw Valentijn!

Bijna is het weer zo ver, 14 februari de dag van de liefde! Nu ben ik het er bij voorbaat eigenlijk al niet mee eens, want waarom maar op 1 dag in het jaar je liefde de liefde verklaren? Ik ben van mening dat je dat elke dag moet doen, maar ik merk toch ook wel dat wanneer je druk en veel van huis bent, zeker nu ik vaak in een hotel verblijf voor werk, dat het toch wel fijn is om je lief af en toe wat extra te verwennen.

Om dat te doen ben ik toch eens gaan rondkijken. Ik wilde niet te veel doen, want we zijn druk aan het sparen en ga dan liever samen gezellig uit eten om vervolgens de hele avond elkaar heerlijk recht in de ogen aan te kunnen kijken.

Dus ik achter de computer om inspiratie op te doen. Eens kijken wat er allemaal mogelijk is. Uiteindelijk kwam ik op de site Greetz.nl terecht en die hebben, hoe kan het ook anders, natuurlijk speciaal een kopje voor Valentijnsdag. Cheesy? Ja nogal, maar je kunt wel makkelijk iets leuks uitzoeken.

Het verbaasde me wat ik allemaal kon uitzoeken, want ik dacht eerder altijd dat Greetz.nl alleen kaartjes had, maar niets is minder waar. Ruime keus aan kaartjes, ‘I love you’ in chocolaatjes, balonnen, bekers met foto’s, oftewel je kunt het zo gek niet benoemen. En het systeem werkt eigenlijk ook best handig. Je kiest voor het product en dan kun je kiezen of je een eigen ontwerp of foto wilt gebruiken of een standaard ontwerp.

Te veel keus

Zelf koos ik voor een telefoonhoesje. Mijn vriend neemt mijn oude Iphone 5 over en daar past zijn eigen hoesje niet meer omheen. Ik wilde niks cheesy doen en het wel leuk houden dus heb een mooie foto van onze zeilvakantie gepakt zodat onze droom wat dichterbij is en toch voor hande is ;).

image

Hier kon ik de foto uploaden. Links krijg je te zien dat je de foto kunt bewerken. Ook zou je tekst erbij moeten kunnen voegen, maar dat lukte me niet. Denk dat er een foutje in het systeem zat. Achteraf vond ik het ook niet zo erg, want vond hem zo mooi geworden.

Groet niet gelukt.

Daarna wijst het zich allemaal vanzelf. Je kunt vervolgens kiezen om een leuk inpakpapiertje te nemen en of je er ook nog een klein kaartje bij wilt doen. Ik heb daar wel voor gekozen, zodat ik toch nog wat lieve woorden kon schrijven. Eigenlijk is het dus heel makkelijk en kun je in 5 stappen een leuk cadeautje voor je Valentijn kopen. En nog een klein voordeel: mocht je ruim van tevoren besteld hebben en toch een andere foto wilt doen, kun je je bestelling verwijderen en krijg je een code van hetzelfde bedrag, zodat je opnieuw kunt beginnen.

image

Omdat ik dit stiekem toch wel leuk vond om te doen, hebben Greetz.nl en ik de handen in elkaar geslagen en mag ik 3x een code weggeven van €10,-, zodat ook jullie voor je lief een leuke verrassing kunnen maken. Klik hier om alvast wat inspiratie op te doen voor het perfecte cadeau!

Hoe kun je meedoen aan deze winactie? Laat hieronder een berichtje achter en laat ons weten wat jouw Valentijn voor jou betekent en waarom je hem of haar graag wilt verrassen. Vergeet ons natuurlijk niet te liken op fb of volg ons op twitter.

-x-
Marit

9 thoughts on “Winactie: Verras jouw Valentijn!

 1. Faiza

  Mijn Valentijn heeft me laten zien waarom het met een ander nooit werkte, mijn liefde,mijn trots, hij die altijd voor mij en mijn zoontje klaarstaat en ons leven weer compleet maakte. Nu wij een gezamenlijke rekening hebben en ik niet iets kan kopen als verassing lijkt me dit de ideale manier om hem alsnog te verassen !

 2. Engelina

  super leuke win actie, ik wil graag iemand verassen met een leuk presentje, omdat die persoon er altijd is :)

 3. Eline

  Leuke actie! Mijn Valentijn is er altijd voor mij en daarom verdient diegene een extra cadeautje. Greetz.nl heeft veel leuke dingen om uit te kiezen!

 4. Daisy

  Ik heb zoveel Valentijns dat ik nog moet gaan beslissen wie ‘m t meest verdiend! ;)

 5. e

  Ik heb geen valentijn. Maar ik zou mijn ouderd graag via greetz verassen

 6. Indira

  Zoals je zei waarom alleen iets doen voor je geliefde op Valentijn en niet alle dagen van het jaar. Maar nu is door alle drukte de romantische momenten erbij ingeschoten dus ja mijn geliefde mag wat extra aandacht gebruiken en waarom dan niet op deze manier via Greetz.nl :-D

 7. Ahhh wat leuk!

  Valentijn betekent voor mij niet alleen liefde voor je partner maar ook voor je familie etc.
  Zo heb ik besloten mijn schattige omaatje dit jaar een Valentijnskaart te sturen.
  Ze wordt bijna 90 en wat mij betreft gaat ze nog lekker daten;-) maar dat ziet ze zelf niet
  meer zitten dus daarom wil ik haar wat sturen!
  PS ik volg jullie op Twitter ( ByBird @berdienrenes)

 8. Lisette

  Leuuk! Valentijnsdag is leuk om iemand toch nog even extra te verrassen :) een lief kaartje met, uiteraard, chocola is altijd goed. In mijn geval voor mijn geweldige man om daarna de chocolade samen op te eten :D

 9. Marit

  Lieve dames,

  Allemaal heel erg bedankt voor jullie leuke reacties!
  De dames die gewonnen hebben, hebben een bericht ontvangen.

  -x-
  Marit

Comments are closed.