Week Plog

Maandag en Disndag:
Nadat ik van het weekend mijn eerste vlog met jullie deelde, nu dan ook mijn eerste plog. Het is misschien een rare volgorde, maar ik ben dan ook een beetje vreemd!
Van maandag tot zondag heb ik flink wat foto’s genomen om jullie eens een goed beeld te geven van hoe mijn week eruit ziet. En het was een heerlijke week.

2014-09-16 18.12.48

Ik moest maandag en dinsdag werken in Amsterdam. Soms blijf ik dan gezellig bij mijn lieve vriendinnetje Eline slapen. Zo ook dinsdag, dus ik zit in de trein en dacht leuk moment voor een selfie waar dan ook deze foto uitgekomen is. Ik vond hem zo mooi en leuk dat ik er mijn nieuwe profielfoto van gemaakt heb.

Woensdag:

2014-09-17 16.23.27

De volgende dag was het super mooi weer en wist ik toevallig van de altijd vrolijke, lieve, charmante en grappige Jo-Ann dat ze naar het Westerpark ging. Zoals Jo-Ann dat aan haar moeder uitlegde ‘Kijk mam, dit is Marit en wij kennen elkaar van een gemeenschappelijke interesse’ Ik moest hier ontzettend hard om lachen en ga hem er zeker inhouden. Jo-Ann plaatst in de zomer vaak een berichtje op fb waarin ze iedereen gezellig uitnodigt voor een gezamenlijke BBQ in het park waarbij iedereen welkom is. Het was dan nu ook weer super leuk en gezellig. Rond 18:00/ 18:30 uur gingen alle andere weg omdat ze de volgende dag weer vroeg moesten werken, wat houd ik dan toch van mijn baan, altijd uitslapen ;), maar bleven Eline en ik nog even genieten van het avondzonnetje en konden we weer eens goed bijkletsen.

2014-09-17 19.28.03

Nadat ook Eline en ik besloten om terug te gaan zodat ik richting de trein kon naar huis kwamen we aan bij de fiets en zag ik deze prachtige lucht. Ik ben echt even stil gaan staan om te genieten. Ik ben van mening dat de mens in het algemeen zich superieur stelt aan al het andere, echter vergeet men dat, in mijn ogen, dit nog altijd moeder aarde is. Zij overleeft ons, wij niet haar. Ik heb dan ook het gevoel dat ‘de mens’ daarom soms vergeet te genieten door zich in zeker zin onderdanig te stellen aan haar. Ik doe dit wel graag zowel op zee als aan land, want zeg nou eerlijk zo mooi als de lucht hier is kan een mens creëren.

Untitled-1

Eline en ik wilde proberen om de lucht ook zo mooi erop te krijgen wanneer we een selfie maakten maar zoals je kunt zien lukte dit niet en hebben we er maar een ‘Crazy Moment’ selfie van gemaakt. Eline en ik kennen elkaar al vanaf de poepluiers en ik hoop haar nog te kennen wanneer we oud en bejaard zijn, we elkaar opnieuw kunnen leren kennen en waarschijnlijk weer een volle poepluier hebben!