Twerk it!

Een vriendin van mij Mandy, vrouwen en tantra coach, is een actieve dame. Net als ik vind zij het leuk om allerlei leuke activiteiten te organiseren en zeker als het te maken heeft met het vrouw zijn. Zij stuitte een tijdje geleden op Anet Antosova, twerkspecialiste, en besloot om haar in te huren en een heus Dancehall Twerk Bootycamp te organiseren.

Twerken vond ik eigenlijk altijd meer op droogneuken lijken dan op dansen, maar nadat ik een filmpje had gezien van Anet was ik eigenlijk toch wel meteen enthousiast. Ik houd ontzettend van dansen en heb dit vroeger ook erg veel gedaan en mis het dan ook in mijn leven. Natuurlijk dans ik de sterren van de hemel tijdens het uitgaan met vriendinnen maar echt een geografie van dans heb ik al lang niet meer gedaan.

Nu vind ik dat je elkaar moet stimuleren in de activiteiten die men doet en organiseert. Mandy en ik kunnen elkaar heel goed motiveren en activeren. Wanneer we samen telefoneren, en dit is altijd langer dan een uur, voel ik mijzelf weer helemaal opgeladen en vol positieve energie. Dus toen ik de vorige keer met haar aan de lijn had gezeten en wist van dit evenement, wist ik dat ik er ook iets mee wilde doen. En nu? Nu doen we zaken, ja echt een leuke samenwerking.

Namelijk dat ik naar de bootycamp kom en haar natuurlijk help met alle zaken waar ik haar bij kan helpen, gewoon een extra paar handen, ga ik er ook voor zorgen dat alle dames een speciaal gemaakte armband krijgen. Mijn vriend verklaarde me alweer voor gek aangezien ik daar natuurlijk lang mee bezig ben, maar ik vond het een goede deal. Na de een telefonisch overleg, wat uiteraard weer bijna 1,5 uur geduurd heeft, besloten hoe de armband eruit moet gaan zien. Ik ben dan ook maar meteen begonnen met het zoeken van het juiste materiaal en benodigdheden. Gelukkig zijn mijn twee favoriete sites er dan altijd voor me, Uniek in kralen en Bedeltjes Online.

Nu is het afwachten tot alles binnen is en dan gauw aan de slag, want ik moet zeker 60 armbandjes maken. Ik kijk er heel erg naar uit. Zo’n groot project heb ik nog niet gehad en hoop dat ik Mandy niet teleurstel. En ik kijk er natuurlijk ook heel erg naar uit om met mijn billen te schudden. Ik ga van de week maar meteen even mijn outfit regelen en bij mijn ouders opzoek naar mijn oude kniebeschermers.

Mochten jullie nou ook interesse hebben kijk dan even op de site van Dancehall en Twerk bootycamp. Hier vind je alle informatie. Het is van 22 tm 24 januari in Amsterdam. Zie ik jullie dan? Let’s Twerk it!

Liefs,

Marit

https://youtu.be/-yhpgHNcKaM