Slechte week

Ken je dat, dat je een week hebt waarin niets mee zit? Dat had ik vorige week. We hadden die zaterdag een feestje gehad. Was niet echt een topfeestje en zijn met z’n alle eerder weg gegaan naar huis om daar maar lekker te afteren, dat was dan wel weer gezellig. Helaas heeft het afteren en het feestje bij mij zijn tol geëist en ik had weer te kampen met ontstoken keelamandelen. Drie dagen heb ik zeker plat op bed gelegen, wegkwijntend met zelfmedelijden en naast mij een prullenbakken vol met papiertjes van weggewerkte ijsjes, en toen toch maar besloten langs de kwakzalvers te gaan voor medicijnen. Ik ben nu nog steeds bezig met een kuur en vraag me nu echt af of ik mijn angst niet een keer aan de kant moet zetten en na mijn vakantie toch maar eens informatie moet gaan inschaffen over  mogelijkheid om die krengen eruit te halen.

Goed donderdag voelde ik mij weer aardig en bedacht mij dat ik wel wat uurtjes werk kon verrichten, ik wil uiteraard geen ruzie met mijn nieuwe baas ;). Het koste mij aardig wat energie, maar hey ik deed mijn best. Helaas was mijn ziekte niet het enige probleem dat mij tegenzat, nee mijn laptop vond het ook nodig om mij te gaan irriteren. Wanneer ik aan het werk was op het web, vond mijn laptop het blijbaar nodig om om de zoveel minuten een paar pagina’s terug te gaan. Heel vervelend wanneer je iets aan het uitzoeken bent of in mijn gevaal quizen aan het maken bent.

Vrijdag met mijn vriend/baas erover gehad en zijn in de middag gaan kijken naar een nieuwe laptop. Na wat wikken en wegen ervoor gekozen om voor de nieuwe macbook te gaan. Deze is klein en compackt en door zijn gewicht kun je hem makkelijk overal mee naartoe nemen. Leuk voordeel is dat dit een editie is die in verschillende kleuren gemaakt is. Ik wilde dus graag een rosegoud laptop want die matchte met mijn telefoon, dacht ik. Ik kwam er tot mijn grote verbazing achter op dat moment dat mijn telefoon al 1,5 jaar lang helemaal niet rosegoud is maar dat het gewoon de goude editie is. Achteraf gelukkig maar want ik vind die rosegoude helemaal niet mooi. Ik weet niet hoe Apple zijn kleuren bepaald maar de rosegoud is echt een roze kleur en de goudartikelen hebben dus meer de officiele rosegoude kleur. Is toch weer een geluk bij een ongeluk.

Na wat slechte informatie gekregen te hebben in de Mediamarkt er voor gekozen even de Amac store te bellen. Ik kon er nog net naartoe en toen ik buitenadem binnen kwam wisten ze mij dus de juiste informatie te geven dat ik keek naar het verouderde type. Waarom zou ik dat doen? Nee, ik wilde juist het nieuwe type. ‘Nou mevrouw die hebben we ook, maar als u tot maandag wacht krijgt u er een waardebon van 130 euro bij’. Dat was nou attend dat ze mij daar op attendeerde. Helaas hadden ze in Apeldoorn niet de laptop die ik wilde maar in Amersfoort wel. Met mijn vriendinnetje reed ik daar dus vandaag heen. Met drukte op de weg werd het weer een ‘we zijn maar net op tijd’ moment, maar we waren op tijd. Na wat vragen te moeten beantwoorden was het tijd om te gaan betalen. Wat denk je? Was mijn creditcard nog niet geactiveerd, ik blijf ergens een blond meisje he. Was ik op dat moment toch even blij dat mijn lieve vriendinnetje mee was en alles zomaar even voor kon schieten. Zo bracht zij mij in de mogenlijkheid om deze blog vanaf mijn nieuwe laptop te typen. Het is wel een heel fijn laptopje. Hij is echt super licht en handelbaar. Nu alleen nog even alles uitvogelen aangezien het best een omslag is van Windows naar MacOs.

Ik ben dus weer helemaal blij aan het begin van deze nieuwe week. Ik ben er bijna weer helemaal bovenop en kan weer lekker aan de slag. Zo kan ik de slechte week weer snel vergeten. Ik wil mijn vriendinnetje E. bedanken voor het lenen van haar laptop zodat ik dit weekend toch nog in de gelegenheid was om te werken en ik wil natuurlijk mijn vriendinnetje I. bedanken voor het voorschieten! Ik ga nu op de bank nog weer even lekker verder neuzen. Ik ben nog opzoek naar een grammatica en spellingscontrole voor chrome en ik wil natuurlijk alle kneepjes leren. Dus mocht iemand nog tips hebben, ze zijn zeker welkom!