ScandalEyes show off mascara van Rimmel London vs NYC Show Time volumizing mascara

Eigenlijk houden we er over het algemeen van om de dingen met elkaar te delen die we goed vinden, waarvan we denken dat een ander die ook goed kan gebruiken. Toch is het belangrijk om ook de slechte of minder goede dingen van het leven met elkaar te delen zodat het een ander geld, tijd of een hoop frustraties kan besparen. Daarom deel ik vandaag mijn mening met jullie over deze mascara’s.

2014-11-06-17.44

De mascara van Rimmel, Schandeleyes, zou zorgen voor een schokkend, gedefinieerd volume en een lift geven aan je wimpers. Met het bolletje zou je ieder haartje kunnen pakken en zou de mascara niet klonteren.
In werkelijkheid? Ja het geeft je wimpers volume. Je ziet duidelijk verschil met een andere mascara die ik gebruik. De lift is ver te zoeken, maar dat vind ik eigenlijk bij vele mascara’s. Daarbij zou het bolletje je moeten helpen om alle haartjes te pakken. Ik vind het echter irritant want juist door het bolletje is er een gedeelte dat ik niet kan raken, het tussenstuk van het bolletje naar het ‘gewone’ borsteltje, en weet ik niet goed wat ik er eigenlijk mee moet. Verder klontert hij juist heel erg als ik hem vergelijk met een andere mascara. In mijn ogen komt dat klonteren voornamelijk door het borsteltje dat ze gebruiken. Wat ik verder nog wil benoemen voor ik verder ga met de andere mascara is het feit dat deze mascara uitloopt! Iets wat je dus absoluut niet wilt bij je mascara, zeg eerlijk pandabeertjes zijn schattig maar niet als je in de club staat te dansen met je vriendinnen. Nu valt het bij mij gelukkig niet zo snel op omdat ik een bril heb, maar heb mezelf al regelmatig in de spiegel aangekeken en dacht ik ‘Aaah lief pandatje’ om vervolgens weer snel bij zinnen te komen en mijn hoofd te fatsoeneren.

2014-11-06-17.43

De andere mascara waar ik in dit geval over praat is de NYC Show Time volumizing mascara. Niks bijzonders, het borsteltje is standaard, het aanbrengen gaat goed zonder klonten alleen het effect is dan ook weer niet echt volume gevend. Wat ik wel erg fijn vind aan deze mascara is dat hij waterproof is en dus ook echt goed blijft zitten en dat hij alle haartjes echt los van elkaar maakt waardoor het er natuurlijk uitziet. Dus nee hij geeft geen wauw effect met volume, echter wel een mooi natuurlijk effect. Ik zal een paar foto’s bij plaatsen zodat jullie goed het verschil zien van de borsteltjes.

Conclusie:
De mascara van Rimmel Scandaleyes is naar mijn mening geen fijne mascara omdat hij vlekt. Geen fijn borsteltje, loopt uit, klontert. Geeft wel meer volume aan je wimpers maar dat weegt in mijn ogen niet op tegen het uitlopen. De mascara van NYC Show Time is een prima en niet al te dure mascare die je voor dagelijks gebruik goed kunt hebben. Ik gebruik deze mascara vaak als basis. Hij is waterproof, loopt niet uit, heeft een fijn borsteltje. Zodra deze mascara op begint te raken word hij wel minder maar dat is bij allemaal zo. Eigenlijk zouden beide bedrijven de handen in elkaar moet slaan en van beide mascara’s het positieve pakken. Dan zou je in mijn ogen de perfecte mascara hebben! Helaas zijn de foto’s mislukt van het resultaat dus die ga ik morgen nog eens maken en dan zullen jullie die op Instagram voorbij zien komen.

Kennen jullie deze mascara’s? En delen jullie mijn mening of hebben jullie er juist een andere mening over? Mocht je nog een andere mascara weten waarvan jullie graag een review willen laat het mij gerust weten en laat het ons weten wanneer jij volgens jou de perfecte mascara gevonden hebt, voor mij gaat de zoektocht nog even verder.

-X-
Marit

4 thoughts on “ScandalEyes show off mascara van Rimmel London vs NYC Show Time volumizing mascara

 1. Eline

  Handig zo’n review! Ik zeg: laat er maar meer volgen :). Ik ben zelf fan van de I love extreme mascara van Essence. Deze geeft een heel mooi volume. Minpuntje is dat het snel uitdroogt, maar door de prijs (ongeveer €3,-) neem ik dat voor lief.

 2. Indi

  Oh ik ben ook toe aan een mascara die daadwerkelijk doet wat ze met de reclame zeggen. Ik heb hem nog niet gevonden. Dus ga zeker door met de test. Ben benieuwd welke er uiteindelijk op nummer 1 komt!

 3. Faiza

  Ik ken deze mascara’s niet maar ik zweer bij L’Oréal falsh lash wings en falsh lash telescopic !!!in combinatie met een wimperkrultang vind ik dit echt de beste mascara’s ever !

 4. Marit

  Faiza en Eline de volgende review zal over jullie aangegeven mascara’s gaan!
  Bedankt voor de tips.

  -x-
  Marit

Comments are closed.