Nieuwe Hakken!

Yes, ik heb weer nieuwe hakken en ben er super blij mee. En zeg nou eerlijk, je kunt nooit te veel hakken hebben als meisje toch?

Wie had het ooit gedacht, ik die gek zou zijn van schoenen en het liefst zo veel mogelijk. Het worden er inmiddels zo veel dat vriendlief er gek van word en ik schoenen weg moet doen, geloof mij zoveel paar schoenen heb ik nog niet want het zijn er hooguit 25 :), en nu is daar dus nog een paar bij gekomen.

Ik ben het type mens dat als ze iets leuks ziet er vaak meerdere van koopt want iets wat nieuw is draag je veel en dan is het dus zo versleten. Omdat ik deze tik heb probeer ik het dus expres niet te doen en daar had ik bij mijn vorige paar meteen spijt van. Dit waren namelijk hele leuke Gracelands van de Van Haren, het waren leren pumps met suède veters, en inmiddels komen de zolen aan de onderkant los.

2014-10-18-18.35.42

Nu liep ik van de week met mijn vriendinnetje Indira gezellig in de stad en moest ik natuurlijk een kijkje nemen bij de Van Haren om te zien of deze geweldige schoenen weer terug in hun assortiment was, helaas niet. Tot mijn grote vreugde kwam ik echter wel een zusje van haar tegen, pumps zijn vrouwelijk toch?, en heb deze meteen gepast. Na wat wikken en wegen de juiste maat gevonden en deze besteld om bij mij thuis te laten bezorgen want helaas was het paar dat nog in de winkels was niet helemaal mooi dus ik moest nog even geduld hebben.

Deze pumps zijn dicht en hebben een ritsje aan de binnenkant van de schoen. Aan de buitenkant hebben ze stompe spikes. Ze zijn gemaakt van imitatie leer en de hak is 10.7 cm hoog. Wat ik zo leuk vind van de Graceland collectie is dat de schoenen nooit heel erg duur zijn en dit exemplaar kost €24,90 en zitten weer heerlijk!

Untitled-1

Ik heb er meteen de soft gel Clever & Smart gekocht. Deze kosten €4.95 en zijn echt perfect. Het zijn zachte van stof gemaakte antislip plakkers die je gemakkelijk in je schoenen kan plaatsen en weer eruit kunt halen wanneer je ze in een andere schoen wilt doen. Ik had al zo’n setje maar omdat ze zo fijn zijn heb ik er meteen nog één bij gehaald. Ze verkopen ze in twee kleuren: zwart en ‘huid’ kleurig. Echte aanrader naar mijn mening.

One thought on “Nieuwe Hakken!

  1. Anneke

    Wat een leuke schoenen

Comments are closed.