Nieuwe aanpak

Hoi lieve lezers,

Ik ben nu bijna een jaar bezig met Beautymind.nl. Ik wilde bloggen vanuit de gedachtegangen die ik heb, waarom mensen voor een bepaalde keuze kiezen en waar dat toe lijd, hoe het kan dat we zulke gewoonte dieren zijn en alle andere zaken die we tegen komen in het dagelijks leven en hoe we daar mee omgaan. Hoe onze denkwijze tot stand komt, vraagstukken en antwoorden. Echter heb ik mij door iemand laten adviseren om er ook een beauty aspect bij te maken zodat ik meer lezers zou krijgen en ik er eventueel ook geld mee kon gaan verdienen.

Dit is een fout die ik gemaakt heb. Ik ben geen persoon die zich bezig houd met beauty. Ja ik maak me wel dagelijks een beetje op en ja ik doe graag mijn haar, maar ben zeker geen persoon die veel geld uit geeft aan beauty producten. Sterker nog, ik gebruik geen dag of nachtcrème en van foundation ga je je vanzelf lelijk voelen omdat het je zogenaamd mooier maakt. Waar ik wel om geef is uiterlijke verzorging in de zin dat ik er goed uit zie met wie ik ben. Ik heb prachtige haren en vind het leuk deze mooi te stijlen of te krullen en ja ik houd er van om mij zo sexy mogelijk te voelen met mijn kleding. Mijn make-up is iedere dag hetzelfde.

Toen ik deze blog dus begon, begon ik te veranderen. Ik ging in eens wel meer make-up dragen en vond iedere pukkel die ik zag vreselijk. Ik wilde dit helemaal niet. Ik wilde me niet bezig houden met filmpjes maken of bloggen over beauty producten en daarbij er zijn genoeg dames die dit al doen en die daar veel meer verstand van hebben dan ik. Nee ik wil bloggen over de dagelijkse problematieken, de vreugde momenten van het leven en de gekke gedachte kronkels van mijn hersenen, Mind!

Ik merkte het vooral toen ik weer begon met schrijven voor mijn tweede blog en liefde Rebelsje.nl. Ik hoefde niet na te denken wat ik ging typen, ik deed het gewoon. Net als nu. Daarom heb ik besloten om deze blog wat aan te gaan passen, qua uiterlijk maar ook qua schrijven. Ik zal jullie meer gaan laten zien van mij, van wie ik ben en hoe ik denk. Wellicht zal ik lezers kwijt raken en misschien krijg ik er weer andere bij. Maar ik kies nu voor wat ik graag wil doen en dat kan volgens mij alleen maar positief uitpakken.

Ik ga mezelf niets opdragen en alles komt met zijn tijd. Ik wil jullie in ieder geval allemaal een dikke kus geven en bedanken dat jullie mij zijn gaan volgen, hopelijk blijven jullie mijn blog lezen en zullen jullie mijn nieuwe aanpak waarderen en zo niet? Dan niet, ik kan niet iedereen pleasen ;) :P

Het is tijd voor een nieuwe aanpak!

3 thoughts on “Nieuwe aanpak

 1. Eline

  Trots op jou!! x

  • Marit

   Dank je wel lief!

 2. Kim

  Altijd doen waar je je goed bij voelt! Soms moet je een keuze maken om er achter te komen dat je iets anders wilt. xxx

Comments are closed.