Niet alleen een nieuw begin, ook een nieuwe tas!

Zo, ik heb mezelf een klein cadeautje gedaan. Dit vanwege het feit dat ik nu weer thuis werk. ik dacht: Niet alleen een nieuw begin, ook een nieuwe tas! Omdat ik toch vaak ook naar ons eigen kantoor moet en dus altijd met mijn laptop moet zeulen, heb ik mijzelf een nieuwe laptop tas cadeau gedaan. Ik zag deze tas namelijk bij een vriendin van mij en vond die zo mooi en handig dat ik hem ook wilde hebben. Ik vroeg haar waar haar tas vandaan kwam en ben meteen een kijkje gaan nemen op hun website.

IMG_2460
De Bombata tas is van nep leer of van nylon. Ik heb zelf gekozen voor de nep leer omdat ik die structuur wat mooier vond. Ik heb voor een pruimkleurige tas gekozen, al kostte het mij nog wel heel veel moeite om een kleur te vinden. Ze hebben zo veel keus! Ik vond deze kleur een chique en zakelijke kleur die toch ook modieus is. Ik ben zelf voor de business uitvoering gegaan. Deze heeft namelijk een dubbele kanten. Hierdoor ben ik goed in de gelegenheid om aan de ene kant mijn laptop te doen met verschillende kantoor artikelen en aan de andere kant kan ik mijn elektronische hulpmiddelen doen. Super handig. De indeling van de tas is ook heel fijn. Je hebt namelijk genoeg ruimte voor de spullen die je altijd bij je hebt, denk aan een agenda, opladers en pennen. Ook voor eventueel een magazine wat je meeneemt om te kunnen lezen of handige spullen om bij je te hebben zoals een random reader. Ook kun je de oplader en muis goed kwijt. Ondanks dat die dingen op de een of andere manier altijd veel te lomp en groot zijn.

De handgrepen zijn gemaakt van siliconen en dat houd heel fijn vast. Mijn laptop stamt nog uit het jaar nul en is hierdoor ook wat zwaarder dan bijvoorbeeld de Apple laptops. Daarom is het dus extra lekker dat de handvatten zacht aanvoelen. Ik heb er een band bij gekregen zodat ik hem over mijn schouders kan dragen, al denk ik dat dit weinig zal gebeuren omdat de tas lekker in de hand ligt. En wat ik nog het meest praktische vind dat ik erbij zit is een hoes die je om je laptop kunt doen. Je doet daar de laptop daar in en die zet je dan vast door hem gewoon in de tas te leggen, de hoes blijft dan plakken d.m.v. klittenband. Je kunt hem in de hand meenemen wanneer je van het ene kantoor naar het andere kantoor loopt of als je om de hoek een afspraak hebt. Zo hoef je dus niet meteen alles mee te nemen, maar kun je wel je laptop beschermd bij je dragen.

De tassen zijn niet ontzettend duur, al zijn ze ook niet heel goedkoop. Die van mij heeft tegen de negentig euro gekost. Wanneer je voor de enkele uitvoering gaat ben je ongeveer 50 euro kwijt. Ze hebben ook duo aanbiedingen in combinatie met een hoes voor je tablet. Maar die kan je ook makkelijk meenemen in de business uitvoering.

Ik ben er in ieder geval helemaal blij mee. Nu alleen nog opzoek naar een paar mooie matching hakken! Iemand tips? :P

2 thoughts on “Niet alleen een nieuw begin, ook een nieuwe tas!

  1. Indira

    Jaa super mooie tas en handig met al die vakjes!

  2. Elbreg

    Leuk filmpje. Je ziet zo dat het een super handige tas is!

Comments are closed.