Maybelline Color Drama

Vandaag schrijf ik een review over de lip potloden van Maybelline en dan heb ik het natuurlijk over de serie Color Drama. Ik kwam de Maybelline Color Drama potloden tegen tijdens het shoppen met de Glamour day, waarvan ik hoop het filmpje nog deze week te kunnen posten, en kocht één kleur om hem te testen. Ikzelf houd er namelijk niet van als mijn lippen droog worden van een lippenstift en ik dus het idee kreeg dat dit wel zou gebeuren met deze lip potloden. Ik was er zo blij mee dat ik er meteen meer gekocht heb en inmiddels heb ik nu vijf kleuren en ben ik helemaal verliefd op de Color Drama lip pencils van Maybelline. Zoals je ziet liggen de kleuren die ik heb heel dicht bij elkaar maar naar mijn mening passen deze het beste bij mijn gezicht en natuurlijk persoonlijkheid.

2014-10-15-18.37.48

Waarom ben ik nou zo verliefd op deze potloden. Ten eerste ze maken je lippen dus niet droog. Ik vind dat zelf altijd een irritant gevoel omdat ik mijn lippen best vaak over elkaar heen beweeg. Wat ik ook erg prettig vind is nadat je hem twee keer hebt aangebracht het potloodje al snel naar jou lippen gaat staan. Hij brengt daarna dan ook erg fijn aan. Verder houd ik heel erg van de matte kleuren die ze hebben en als laatst en denk ik toch wel één van de belangrijkste punten is dat hij erg goed blijft zitten naar mijn mening. Ik draag het veel op het werk en eerder had ik lippenstiften die ik ieder uur bij moest werken maar met de Color Drama potloden heb ik dit niet.

Ze verkopen ze in verschillende kleuren, let er trouwens in de winkel goed op dat ze wel geseald ( er een plakbandje omheen zit) zijn want zo weet je zeker dat een ander ze nog niet gebruikt heeft. Zoals ik al aangaf heb ik vijf kleuren waaronder:

110 Pink So Chic
Pink-So-Chic

310 Berry Much
Berry-Much

150 Fuchsia Desire
Fuchsia-Desire

420 In With Coral
In-White-Coral

410 Fab Orange
Fab-Orange

Ze kosten bij de Etos €6.99 en daar waren ze geseald. Qua prijs kwaliteit vind ik ze zeker goed. Als tip geef ik je wel denk er even over na of je een puntenslijper hebt voor de dikkere potloden, heb je die niet? Koop die er dan bij anders loop je vast en kun je je leuke aankoop niet meer gebruiken. Ik vind het in ieder geval een echte aanrader.

Ben jij er ook al aan verknocht? Laat ons dan weten wat jou favoriete kleur is!

-x-
Marit

One thought on “Maybelline Color Drama

  1. Indi

    Dit is echt een aanrader!! Heb nog nooit een lippestift(potloot) gehad die zo lang goed bleef zitten en dat voor een mooie prijs!

Comments are closed.