Make Love not War!

Seks, het is een onderwerp wat ik nog vaak aan zal snijden, waarom? Omdat het hebben over seks in mijn ogen veel beter, lekkerder, leuker en vooral interessanter is dan het hebben over oorlog of drama.

Ik zelf ben niet religieus om meerdere redenen, ik gebruik expres niet het woord geloof omdat we allemaal wel geloven in hetzij jezelf, een ander of iets, maar wat mij het meest irriteert aan religie is dat er vaak onbegrip vanuit komt. Vele oorlogen zijn veroozaakt door religie, zeg eerlijk ik heb nog nooit een oorlog gezien dat ontstond vanuit een orgie.

Make love not War, een slogan gebruikt door hippies in de jaren ’60 tegen oorlog, is een slogan waar ik het erg mee eens ben. Ik voel mezelf ook wel een beetje als een hippie eerlijk gezegd.

Helaas is het vaak (bijna) onmogelijk dat een individu een oorlog kan stoppen, maar we kunnen altijd bij onszelf nagaan en kijken naar ons gedrag. Blijf daarom altijd in gesprek, discussieer maar heb respect en leer iemand echt kennen voor je een oordeel trekt.

En mocht je nu eens ruzie hebben met je partner, moeder of zus/broer? Stop dan met schreeuwen, loop naar diegene toe en geef een kus. Gewoon omdat uiteindelijk alles uitgepraat kan worden en het leven te kort is om je tijd te vullen met ruzie. Het enige wat goed is aan ruzie is de ‘goed maak seks’ dus kun je daar maar beter sneller mee beginnen dan nog meer te schreeuwen tegen elkaar. En natuurlijk heb je geen seks met je moeder of zus/broer, geef die dan gewoon een lekkere stevige knuffel!

Dat gezegd te hebben wens ik jullie een hele fijne zaterdag toe en kruip ik nog heel even dicht tegen mijn vent aan.

Fijne zaterdag
-x-
Marit

One thought on “Make Love not War!

  1. Sheila

    Helemaal mee eens. :)

Comments are closed.