Haarstijl: Krullen en een invlecht

Haarstijl: Krullen en een invlecht, iets waarvan ik vroeger dacht dat ik het nooit zou kunnen of dat het met mijn haar onmogelijk was. Niets is minder waar, als kind leer je: oefening baart kunst, en dat geldt ook hiervoor.

image

Gelukkig zijn mijn haartjes weer wat langer. Ik heb het met alle liefde afgeknipt voor het goede doel, Stichting Haarwensen, en ben hard aan het sparen om het nog eens af te laten knippen tijdens de speciaal georganiseerde dagen in Apeldoorn, maar dit keer wil ik wel ook mijn eigen haren lang houden dus ik heb nog even te gaan voor het minimale te doneren 25 cm. Ik kan er niks aan doen maar ik voel me sexier met lange haren dan met korte haren. En nu ze weer wat langer zijn vind ik het heerlijk om te experimenteren. Ik heb erg dik maar ook erg veel haar hierdoor is het erg zwaar en zakt het vaak snel uit maar ik heb geleerd dat met geduld, de juiste producten, goed apparatuur en natuurlijk wat creativiteit je een heel eind komt.

Zo heb ik gister mijn haren eens leuk gedaan. De ene helft had ik gekruld met mijn super fijne nieuwe krultang. De andere kant heb ik, eigenlijk wegens tijdgebrek, want wanneer ik mijn haar krul blijf ik er lang mee bezig zijn, in een mooie invlecht gedaan. Om jullie er een goed beeld van te geven heb ik een 360 graden beeld voor jullie gemaakt.

Ben benieuwd wat jullie er van vinden. En wellicht hebben jullie leuke ideeën? Deel ze dan met ons.

-x-
Marit