Druk

Vorig jaar zei ik dat ik jullie nooit meer zo lang op een blog ging laten wachten, helaas is me dit nu niet gelukt. De reden? Heel erg druk zijn. Op het moment is er weinig vrijetijd en dus al helamaal minder tijd voor hobby’s zoals bloggen en armbandjes maken.

De reden waarom ik zo druk ben is omdat ik 3,5 week geleden te horen kreeg dat ik een cursus op mijn werk kreeg die de week erop begon. Dit hield in dat ik twee weken cursus kreeg en daarna stage moest lopen om in de eerste week van mei examen te doen. Nu moet ik minimaal een uur en tien minuten rijden met de auto wat vaak uit loopt tot anderhalf uur heen en een uur terug wat ook nog extra tijd kost. En in de vrije uurtjes voor de cursus natuurlijk leren, leren en leren. Ow en in de weekenden of vrije dagen natuurlijk naar België om te klussen aan de boot, wat inmiddels aardig op begint te schieten al vinden we natuurlijk iedere keer weer nieuwe klusjes om te doen.

image

Verder heb ik het eerste weekend van april weer een hele leuke kledingruil gehad, dit keer organiseerde ik hem. We waren met een leuk clubje van 15 dames en een heleboel kleding. We hebben eerst een hapje gegeten van de toko. Ik dacht lekker een hap met satésaus te nemen, nou die was veel te pittig voor mij natuurlijk. Daarna met een rotgang door al die zakken met kleding, schoenen en sieraden. Met een lekker drankje en een hapje was het plaatje compleet en hebben we een super leuke en gezellige avond gehad.

Gezelligheid!

Gezelligheid!

Afgelopen zondag zijn we ook naar de eerste editie van Zinloos geweest. Dit is een techno feest wat door vrienden van ons georganiseerd wordt. Super trots was ik op het succes van dit feest. Alles was goed geregeld, de muziek was lekker en de dansvloer stond vol! Echt apentrots was ik op de jongens van Uitgaan Apeldoorn! Het was dan ook zo’n succes dat de voorbereidingen voor een tweede editie al vollop aan de gang zijn. Houdt daarom mijn blog en de site van Uitgaan Apeldoorn goed in de gaten want ik kan jullie nu alvast verklappen dat er voor de volgende editie een leuke winactie aankomt!

Zinloos

En deze blog? Die schrijf ik dus ook gewoon terwijl we weer onderweg zijn naar België om natuurlijk weer te klussen aan Elsje. Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend toe en natuurlijk alvast een hele fijne Koningsdag gewenst!

-x-
Marit

One thought on “Druk

  1. Wat leuk dat je een kledingruil deed. Heb je veel nieuwe items? Balen dat je het zo druk hebt, maar dat geeft echt niet. Des te we meer nieuwsgierig zijn naar je post!

Comments are closed.