DIY: La Luna armband maken

Hoi allemaal,

Buiten dat ik graag schrijf over allerlei hersenspinsels vind ik het, zoals jullie wel weten, heerlijk om armbanden te maken.
Vorige week was ik dan ook lekker aan het neuzen op het web toen ik op zoek was naar nieuwe spullen voor in mijn koffer om armbanden te maken.

Ik stuitte toen op de website bedeltjes-online.nl via hun Facebookpagina. Ik weet niet wat het is maar of het komt omdat ik er nu zelf meer mee bezig ben of omdat ze gewoon echt met bosjes uit de grond schieten maar ik vind steeds meer leuke sites waar je spulletjes kunt kopen. Hier in Apeldoorn hebben we ook een winkel zitten waar ik graag kom omdat je dan de kralen e.d meteen kunt voelen maar soms is het gewoon lekker om vanaf je laptop te zoeken naar iets nieuws.

Meestal maak ik alles zelf van mijn armband maar bedeltjes-online.nl stuitte ik dus op een setje wat er super leuk uitzag. Het is van het merk La Luna. Ik had er zelf nog niet eerder van gehoord maar ben er nu al verslaafd aan.
Het setje kostte €8,95 en dan kreeg je 5 kleuren leer, drie halve metalen armbanden, slotjes en lijm zodat je alles stevig vast kan zetten. Je kunt er dus vijf mooie armbanden van maken.

Toen ik het thuis kreeg ben ik meteen aan de slag gegaan. Ik had in een handomdraai een super leuke armband met als slotje een peace teken. Het ging zo gemakkelijk en snel en je hebt echt meteen een super mooie armband. Er zat ook een halve metalen armband in die ik, had ik meteen besloten, voor mijn moeder wilde maken. Haar man het de Roos en vond ik dus wel zo toepasselijk. Ik ben meteen naar haar huis gegaan en ook daar zette ik deze leuke armband zo voor haar in elkaar.

Omdat ik graag alles deel en mensen graag aansteek met de dingen die mij plezier brengen dacht ik dat het leuk zou zijn om een DIY vlog te maken voor jullie. Het heeft even geduurd maar dankzij mijn lieve vriendinnetje Indira is het vandaag gelukt, thnx girl!

Veel kijkplezier en mochten jullie nog vragen hebben stel ze gerust.

DIY: La Luna armband maken