About

Beauty and Mind is ontstaan vanuit het idee om te delen, leren en ontmoeten. Opgericht in de zomer van 2014 door mij. Ik ben Marit Monté en sta bekend om mijn verschillende gezichten en stijlen die door de jaren heen zijn ontstaan. Vriendinnen kennen mij als een tomboy maar tot vervelends aan toe ook mijn meisjes kant. De ene avond zit ik heerlijk in mijn huispak en de volgende dag ben ik de hele dag bezig met mijn uiterlijk om er in de avond op en top uit te zien. Want zeg nou eerlijk, als vrouw zijnde is er niets zo lekker als jezelf sexy voelen.

Ik ben geboren op de verhuisdag van de familie. Van Eindhoven naar Vlissingen, maar de Brabantse roots stroomde al door mijn bloed dus in de ochtend wanneer het verhuisbedrijf up and running is moeten mijn ouders zich haasten naar het ziekenhuis.

Door de jaren heen heb ik gewoon in Vlissingen, Alkmaar en ben nu gevestigd in Apeldoorn. Hier heb ik de man van mijn dromen ontmoet en leef ik het leven waarin ik alleen maar de dingen doe waar ik zin in heb. Ik ben een echt gezelligheidsmens die kneuterig spelletjes speelt met vrienden of helemaal los gaat op een festival met vriendinnen.

Bij mijn eigen ontwikkeling haperde het nogal eens. Ik ging van de HAVO naar de MAVO, kreeg een studievertraging bij mijn SPW en toen ik uiteindelijk CMV ging studeren aan het HBO in Utrecht besloot ik eind derde jaar te stoppen met de opleiding omdat het me ontzettend ongelukkig maakte.

Met een kleine studieschuld stond ik met lege handen en wist ik niet wat te doen. Ik werkte al jaren in de horeca en ben daarnaast verschillende dingen gaan doen binnen ons sociaal stelsel. Van thuiszorg naar BSO juf en weer terug naar de horeca. Uiteindelijk begon ik voor mijzelf met een glossy stadmagazine wat ook geen succes bleek te zijn.

Maar ik zou mezelf niet zijn al als ik niet positief ingesteld was en niet altijd wat vind om mijn creativiteit weer in te kunnen uiten. Ik ben altijd creatief met woorden geweest en wilde daar altijd wat mee doen. Inmiddels ben ik begonnen met het schrijven van een boek en ben ik gestart met deze leuke blog.

Ik wil jullie dan ook meenemen in mijn dagelijkse bezigheden, mijn liefde voor beauty, fashion en lifestyle. Ik ben erg filosofisch aangelegd en zal dan ook mijn wijsheden met jullie delen.
Ik wil jullie daarom ook heel veel plezier wensen met het lezen van mijn blogs en mochten jullie vragen hebben laat het me weten dan ga ik op onderzoek uit en probeer ik alle vragen te beantwoorden.

 

For now: Relaxe and Enjoy

Geef een reactie